Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanı ayağıyla ezmek

Rüyada yılanı ayağıyla ezmek

Rüyada yılanı ayağıyla ezmek aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına, parasının ve canın güvende olacağına, parasız günler geçireceğine, aç kalacağına, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına ve kendisi gibi insanlara destek vereceğine, başarılara yeni başarılar katılacağına, başı sıkışmış kişilere destek olacağına, elinde bulunan imkânların çok daralacağına rivayet eder.

Rüyada yılanı ayağıyla ezmek gördüyseniz:

  • Sempatikliğiniz ilgi çekiyor.

Rüyada ayakla yılan ezmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve bu sayede çok büyük bir ferahlık duyacağına, sorunlarının sona ereceğine, kurulan bir ortaklığın büyük kazançlara kapı açılacağına ve bol kahkahalı günler geçirileceğine işarettir.

Rüyada yılanı ayağıyla ezmek mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine, durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine işarettir.

Rüyada ayakla kedi ezmek anne baba duası alacağına, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, bedeninin şifa bulacağına, moralinin düzeleceğine, sahip olduğu zenginliğe bir de manevi zenginliği ekleyeceğine inanılır.

Rüyada ayakla ezmek sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, diplomalarının artacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, hem işinde başarılı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayağıyla ezmek çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine ve çok uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayağıyla fare ezmek sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, yorulduğu ve kaybettikleriyle kalacağına, uzun yıllar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada fareyi ayakla ezmek huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, kişinin yüzünün güleceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine alamet eder.

Rüyada yılanın kuyruğunu ezmek rızkın ve kısmetin artacağına, zahmetinin çoğalacağına, maddi ve manevi açıdan çok büyük zarara uğrayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments