Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanın başını ezdiğini görmek

Rüyada yılanın başını ezdiğini görmek

Rüyada yılanın başını ezdiğini görmek dünya malının çoğalacağına, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, istediği noktalara geleceğine, dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine ve üzüntülerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, helal lokma yiyeceğine, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Rüyada yılanın başını ezdiğini gördüyseniz:

  • Ani rekabet veya mücadele ortamları söz konusu olabilir.

Rüyada yılan başı ezmek uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına yorulur.

Rüyada yılanın başını ezmek içinde ukde olarak herhangi bir konunun kalmayacağına, rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına inanılır.

Rüyada yılanın başını ezdiğini görmek haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada yılan başını ezmek mutluluğa ve huzura yaklaşacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada siyah yılanın başını ezmek kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, zahmetinin çoğalacağına, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yılanı başını ezmek sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine rivayet eder.

Rüyada yılanın başını taşla ezmek içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, rahat edeceğine, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada yılan görüp başını ezmek kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments