Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı yılan ezmek

Rüyada sarı yılan ezmek

Rüyada sarı yılan ezmek başına gelen kötü olaylardan ötürü çok huzursuz olacağına, sahip olduklarını başkaları ile de paylaşması sonucunda her zaman daha da bereketli bir hayat süreceğine, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına, sıkıntısını ve sorununu bölüşeceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına, göğün sallandığını görmesi, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine yorulur.

Rüyada sarı yılan ezmek gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınızla bağlantı kurabilir veya özel bir kişiyle eski stilde ya da geçmişle bağlantılı romantik anlar yaşayabilirsiniz.

Rüyada sarı yılan ezmek herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili herşeyden vazgeçeceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yılanı başını ezmek özellikle iş ile ilgili gelişmelerin kişinin rahat bir hayat yaşamasına neden olacağına, çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine inanılır.

Rüyada yılanın başını ezdiğini görmek sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına delalet eder.

Rüyada arabayla yılan ezmek borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek ile çok büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yılan kafasını ezmek çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, büyük adımlar atılacağına, variyetinin her geçen gün artacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah yılanın başını ezmek buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yılan başı ezmek kafa olarak daha rahat edileceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına delalettir.

Rüyada yılanın başını ezmek şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, güzel haberler alınacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine ve iş hayatında daha büyük adımlar atmak için çok büyük bir özgüvene kavuşulacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments