Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanı ezdiğini görmek

Rüyada yılanı ezdiğini görmek

Rüyada yılanı ezdiğini görmek zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, hakça ve eşit bir şekilde bölüştüreceği mirası sayesinde geri kalan ömrünü huzur içinde tamamlayacağına, yorgun ve gergin günler geçireceğine, geçim zorluğundan kurtulacağına, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, işlerin açılacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada yılanı ezdiğini gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya ailenizi ilgilendiren konularda tartışma ortamlarına çekilebilirsiniz.

Rüyada yılan görüp başını ezmek aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine, rahatının bozulacağına, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine tabir olunur.

Rüyada yılanı başını ezmek kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine işarettir.

Rüyada yılan kafası ezmek çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, sürekli olarak emirler veren rüya sahibinin pek çok kişiyle arasının açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yılanı ezdiğini görmek mal mülk edineceğine, çok para kazanacağına, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, işlerinin bu sayede açılacağına böylece borca düşmüş bir ahbaba yardım edeceğine yorulur.

Rüyada yılanın kafasını ezdiğini görmek daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, deneyimli biri ile ortaklık kuracağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada yılanın kafasını ezmek sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, onlar sayesinde kalkınacağına delalettir.

Rüyada siyah yılanın başını ezmek can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, insanlarla bir araya geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yılan kafasını ezmek şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments