Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanın başını taşla ezmek

Rüyada yılanın başını taşla ezmek

Rüyada yılanın başını taşla ezmek yaptıklarının ciddiyetine daha sonra varacağına, bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına, sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, borçlarının çoğalacağına, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, geleceğinin parlak olacağına, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine inanılır.

Rüyada yılanın başını taşla ezmek gördüyseniz:

  • Yaratıcı düşünmeniz geçmişte anlamakta zorluk çektiğiniz bazı konuları anlamanıza yardım edebilir.

Rüyada yılanın başını taşla ezmek yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada siyah yılanın başını ezmek eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, yokluğa, darlığa düşeceğine, rızkından olacağına, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına ve var olan borçlarının kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine işaret etmektedir.

Rüyada yılanı başını ezmek gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına alamet etmektedir.

Rüyada yılanın başını ezdiğini görmek aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine ve endişe ettiği problemlerin çözüme ulaşacağına, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına alamet etmektedir.

Rüyada yılanın başını ezmek çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, bekarlar için hayalini kurdukları gibi bir kısmetle evlilik gerçekleştireceklerine, tersliklerin yoluna gireceğine, sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada yılan görüp başını ezmek aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine işarettir.

Rüyada yılan başını ezmek enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, artık hayatının bir düzene gireceğine, işlerinin toparlanacağına, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yılan başı ezmek sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, rahat edeceğine, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments