Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanın başını ezmek

Rüyada yılanın başını ezmek

Rüyada yılanın başını ezmek isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, uzun süre kendini toparlayamayacağına, deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, insanların takdirini kazanacağına, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, geçim sıkıntısından kurtulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin olacağına delalettir.

Rüyada yılanın başını ezmek gördüyseniz:

  • Sinirlenmek yerine, kayıtsız kalmaya çalışmalısınız.

Rüyada yılanın başını ezmek verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yılan başını ezmek rüya sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, hikmetli ve asil insanlardan olacağına rivayet eder.

Rüyada yılan görüp başını ezmek umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, her gün yeni bir bilgi edinmekle kalmayıp, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, bunlar sayesinde hayata karşı güçlü olacağına tabir olunur.

Rüyada yılanın başını taşla ezmek ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine ve bu sayede çevresinin de hep kalabalık olacağına, aile hayatına adım atılacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah yılanın başını ezmek hayatının yoluna gireceğine, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına tabir olunur.

Rüyada yılanın başını ezdiğini görmek ticaretinin ilerlemeye başlayacağına, aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine, iyi geçineceğine ve hep afiyette kalacağına işarettir.

Rüyada yılanı başını ezmek bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, çok büyük ve hayırlı işlere girileceğine, evinde sıkıntılı günler geçiren kişilerin ise mutluluğu yakalayacağına alamet eder.

Rüyada yılan başı ezmek ticarette şansının düşeceğine, hayatının en güzel duygularını yaşayacağına, zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments