Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılan başını ezmek

Rüyada yılan başını ezmek

Rüyada yılan başını ezmek çok zor bir yoldan geçeceğine, iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, kurulu düzenin bozulacağına, kötü sözler duyulacağına, kısmetin kapanacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, huzurlu günlerin biteceğine, zararların günden güne artacağına, maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına, istenilen bir birliktelikten sonra yapılacak mutlu bir evlilik yapacağına yorulur.

Rüyada yılan başını ezmek gördüyseniz:

  • İşinizle ilgili önemli bir gelişme olabilir.

Rüyada yılan başını ezmek verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yılan görüp başını ezmek maddi yükümlülüklerinin artacağına, eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yılanın başını ezmek başarıyı, kazancı, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına ve ne zaman başı sıkışsa hemen yardım edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yılan başı ezmek yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına ve hayırlı bir kısmet bulup hayal ettiği gibi bir düğünle evleneceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada yılanın başını taşla ezmek zorlanacağına, sıkıntıya düşeceğine, geleceğin çok parlak ve güzel olacağına, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yılanı başını ezmek maddi olarak atılacak bir adım sayesinde zenginliğe kavuşulacağına, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine işarettir.

Rüyada yılanın başını ezdiğini görmek gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına, iyi geçineceğine ve hep afiyette kalacağına, işlerini çok kazançlı bir şekilde gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada siyah yılanın başını ezmek çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, evinden yiyeceğinin, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, ekonomik olarak büyük darbe alacağına, elindekileri kaybedeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments