Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanın kuyruğuna basmak

Rüyada yılanın kuyruğuna basmak

Rüyada yılanın kuyruğuna basmak kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, hayatın yoluna gireceğine, işlerin açılacağına, bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına, bazı sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, kişinin dertlerinden, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada yılanın kuyruğuna basmak gördüyseniz:

  • Seyahatler esnasında ya da geleceğinizi etkileyebilecek konumdaki veya çevrenizdeki kişilerle ilişkilerinizde dikkatli olmalısınız.

Rüyada yılanın kuyruğuna basmak çok günah işleyeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, haneye bolluk ve bereket geleceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada köpeğin kuyruğuna basmak bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, bir şirketler zincirine sahip olunacağına, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada farenin kuyruğuna basmak uykusuz geceler yaşayacağına, söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine inanılır.

Rüyada kedinin kuyruğuna basmak aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kedi kuyruğuna basmak hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, yarattığı üzücü durumun ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada kopmuş yılan kuyruğu görmek sahip olduğu bolluğun ve zenginliğin azalacağına, yatırımlarının kar getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, sevinçli haberlere delalettir.

Rüyada yılanın kuyruğunu tutmak sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, güzel haberlerin alınacağına, çeşitli çalışmalar yapılacağına ve insanların zor olduğunu söylediği bir konuda bazı büyük çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine işaret eder.

Rüyada kuyruksuz yılan görmek çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, rızkında ve malından olacağına, insanların hayır dualarını alacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments