Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kopmuş yılan kuyruğu görmek

Rüyada kopmuş yılan kuyruğu görmek

Rüyada kopmuş yılan kuyruğu görmek geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, rüya sahibinin, bu kişiye sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için elinden gelen bütün yardımları yapacağına, yeni bir yol tutulacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, ruhani önderlik yapacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kopmuş yılan kuyruğu gördüyseniz:

  • İmajınızı güçlendirmeniz sizi istediğiniz konuma taşımakla kalmayıp isteklerinizi yerine getirmenize yardım edebilir.

Rüyada iki kuyruklu yılan görmek hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, geriye doğru gideceğine, iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine delalettir.

Rüyada yılan kuyruğunu görmek uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, yapayalnız ve kötü hissedeceğine işaret eder.

Rüyada yılanın kuyruğunu ezmek içine kapanacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine inanılır.

Rüyada yılanın kuyruğuna basmak para pul sahibi olacağına, planlarının bozulacağına, kendisine çok daha hayırlı ve güzel bir hayat kuracağına alamet eder.

Rüyada kuyruklu yılan görmek işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, kendisini çok mutsuz, yorgun ve hasta hissedeceğine, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yılanın kuyruğunu görmek işinde büyük zaferler elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine delalet eder.

Rüyada yılanın kuyruğunu koparmak sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, gücünün ve şansının yaver gideceğine, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine ve sevdiklerine hasret kalacağına yorulur.

Rüyada yılan kuyruğu koparmak borçlarının azalacağına, geçim sıkıntısının bitip, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, harama göz dikmeyeceğine, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments