Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuyruksuz yılan görmek

Rüyada kuyruksuz yılan görmek

Rüyada kuyruksuz yılan görmek korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, kazancın günden güne daha da artacağına, işlerindeki karın artacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına işarettir.

Rüyada kuyruksuz yılan gördüyseniz:

  • Para sorununuz yoksa elinize biraz para geçebilir.

Rüyada çatal kuyruklu yılan görmek aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine, bununla yüceleceğine, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına delalet eder.

Rüyada yılan kuyruğu koparmak hiç istemediği sorunlarla karşılaşabileceğine, mutluluğunun da artacağına, evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına yorulmaktadır.

Rüyada üç kuyruklu yılan görmek kazanılan başarıları, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada iki kuyruklu yılan görmek adının fesada karışacağına, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada yılan kuyruğunu görmek istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, malını, parasını ve işini kaybedeceğine yorulur.

Rüyada kuyruğu kopmuş yılan görmek bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine, tartışmaların ve huzursuzlukların son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yılanın kuyruğuna basmak kazancının hayal edemeyeceği kadar artacağına, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, çıkılan yolculukların şans getireceğine delalettir.

Rüyada kuyruğu kopuk yılan görmek moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments