Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi kuyruğuna basmak

Rüyada kedi kuyruğuna basmak

Rüyada kedi kuyruğuna basmak kazancının günbegün artacağına, kısmetlerinin ve şansının artacağına, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, hayat içerisinde çok büyük bir başarı kazanılacağına, başkalarının özel hayatına karışıp sonrasında olayların kontrolden çıkmasına sebep olunacağı, işgüzar davranışlar ve sözler nedeni ile dışlanıp, yalnız kalınacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, hızlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine yorulur.

Rüyada kedi kuyruğuna basmak gördüyseniz:

  • Alacağınız haberler eviniz veya ailenizle ilgili planlarınızı yürürlüğe koymanızı sağlayabilir.

Rüyada kedi kuyruğuna basmak zor durumlara düşeceğine, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, canının sağ olacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine inanılır.

Rüyada kedinin kuyruğuna basmak çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, dertlerinin biteceğine, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine delalet eder.

Rüyada yılanın kuyruğuna basmak büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve kendisini başarılı işlerde bulacağına, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada köpeğin kuyruğuna basmak uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada farenin kuyruğuna basmak eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, bekarsa yakında evleneceğine ve mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada kedi kuyruğu görmek uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına, sevineceğine, adeta havalara uçacağına, kendisi için hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde çok mutlu ve huzurlu bir şekilde kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kedi kuyruğu yemek mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, her istediğini elde edeceğine, statü atlayacağına, rütbe edineceğine tabir olunur.

Rüyada kedi kuyruğunun koptuğunu görmek hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, ortalığın karışacağına, verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments