Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada farenin kuyruğuna basmak

Rüyada farenin kuyruğuna basmak

Rüyada farenin kuyruğuna basmak aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, işlere nazar değeceğine, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, bu sayede rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada farenin kuyruğuna basmak gördüyseniz:

  • Sevgiyle ilgili konularda her istediğinizi yapmanız, olayları istediğiniz gibi yönlendirmeniz mümkündür.

Rüyada farenin kuyruğuna basmak maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, sağlık problemleri nedeniyle zor günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kedi kuyruğuna basmak sevinçli ve güzel haberler alacağına, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, eline çok büyük kazanç geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına işarettir.

Rüyada kedinin kuyruğuna basmak sevinç dolu haberler alacağına, herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Rüyada köpeğin kuyruğuna basmak platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, insanları kıracağına işarettir.

Rüyada yılanın kuyruğuna basmak çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, onu borçtan kurtaracağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına işarettir.

Rüyada fare kuyruğu görmek sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, para sıkıntısı çekmeyeceğine, zaferlerine kimsenin engel olamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuyruğu uzun fare görmek kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına, özgüvenini yitirerek bir süreliğine iç dünyasına kapanarak yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuyruksuz fare görmek işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine ve çok hayırlı bir evlada sahip olacağına, şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments