Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanın kuyruğunu tutmak

Rüyada yılanın kuyruğunu tutmak

Rüyada yılanın kuyruğunu tutmak hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma geleceğine, şansının açılacağına, ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan rüya sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yılanın kuyruğunu tutmak gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkiniz sizi tatmin etmez seviyede ise ya da yalnız bir kimseyseniz yeni bir ilişki geliştirebilirsiniz.

Rüyada yılanı kuyruğundan tutmak hayallerindeki eve sahip olacağına, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yılanın kuyruğunu tutmak atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, kendini garantiye alarak harekete edeceğine, planlı ve programlı davranacağına işaret eder.

Rüyada farenin kuyruğundan tutmak yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, adını işiyle duyuracağına, etrafınızda size olan düşmanlığını saklamayacak kişiler olacağına tabir olunur.

Rüyada balığı kuyruğundan tutmak tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını geri kazanacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına alamet eder.

Rüyada fareyi kuyruğundan tutmak üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine sıkıntıların ve zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine ve sevilen kişilerle çok büyük mutluluklar yaşanacağına yorulur.

Rüyada köpeğin kuyruğunu tutmak haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, ekonomik kayıpların sürekli artacağına işaret eder.

Rüyada çatal kuyruklu yılan görmek yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, önemli yatırımlarda ve iş girişimlerinde bulunmaya, günaha gireceğine ve kötü işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada iki kuyruklu yılan görmek işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, kolay yollardan rızık sahibi olacağına, geniş geniş yaşayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments