Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedinin kuyruğuna basmak

Rüyada kedinin kuyruğuna basmak

Rüyada kedinin kuyruğuna basmak uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve çok sevilip sayılacağına, borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, yokluk çekmeyeceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına rivayet eder.

Rüyada kedinin kuyruğuna basmak gördüyseniz:

  • Olayları zorlama ihtiyacınızı belli bir sınırda tutmanızda fayda var.

Rüyada kedi kuyruğuna basmak işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına ancak ne yaparsa yapsın yine sıkıntılı durumlara düşeceğine, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine, kişinin içinde bulunduğu sıkıntıdan kendisini kurtaracak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına delalet eder.

Rüyada kedinin kuyruğuna basmak belki de hayatının aşkını bulacağına, aldığı sorumlulukların fazla geleceğine, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine işarettir.

Rüyada yılanın kuyruğuna basmak aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, şansın her zaman kişiden yana olacağına, uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına alamet eder.

Rüyada köpeğin kuyruğuna basmak büyük tartışmaların sonlanacağına, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, Allah’a dua edeceğine inanılır.

Rüyada farenin kuyruğuna basmak çok büyük bir özgüvene sahip olunacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, huzur ve kazanç getireceğine yorulur.

Rüyada kedi kuyruğu koparmak sevdiği kişilerle konuşurken onları dinlemediğine ve bu nedenle yalnız kalacağına, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına rivayet eder.

Rüyada kedi kuyruğu yemek kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, maddi olarak çok daha rahat edilecek ve yardıma muhtaç insanları yardım isteklerine karşılık verilecek bir döneme girileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuyruğu kopmuş kedi görmek işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, büyük miktarlarda para kazanılacağına ve yeni bir şehirde ya da ülkede yeni bir işe girişileceğine, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments