Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpeğin kuyruğuna basmak

Rüyada köpeğin kuyruğuna basmak

Rüyada köpeğin kuyruğuna basmak kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, elinin döneceğine, iş konusunda sürekli yardım edeceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine ve her zaman çok iyi işlere imza atıp başarı kazanacağına, insanların saygısının kazanılacağına, gönlünce bir yaşamı olacağına yorulur.

Rüyada köpeğin kuyruğuna basmak gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınıza güvenebilirsiniz.

Rüyada köpeğin kuyruğuna basmak müjdeli ve güzel haberler alacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, huzurlu bir insan olacağına yorulmaktadır.

Rüyada farenin kuyruğuna basmak bir sebeple çok zarar göreceğine, rüyayı gören kişinin hem iş, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, hayatındaki en önemli ve en temel sorunun aşmış olacağına delalettir.

Rüyada yılanın kuyruğuna basmak sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına yorulur.

Rüyada kedinin kuyruğuna basmak kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada kedi kuyruğuna basmak işlerin çok büyümeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, içinde bulunduğu sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtulacağına, daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına rivayet eder.

Rüyada köpeğin kuyruğunun koptuğunu görmek hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına ve onlardan istediği şekilde istifade edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuyruğu kopmuş köpek görmek ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına, sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine yorulur.

Rüyada köpeğin kuyruğunu tutmak işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, bu sayede büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, güzel bir hayat geçireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments