Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su yılanın ısırdığını görmek

Rüyada su yılanın ısırdığını görmek

Rüyada su yılanın ısırdığını görmek rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, vatana millete ve ailesine hayırlı bir çocuğa sahip olunacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına delalettir.

Rüyada su yılanın ısırdığını gördüyseniz:

  • Yanlış bir izlenim kendinizi aldatılmış hissetmenize neden olabilir.

Rüyada su yılanının ısırdığını görmek kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına, çeşitleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada su yılanın ısırdığını görmek yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına ve her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, pek çok fırsatı kaçıracağına alamet etmektedir.

Rüyada su yılanı ısırdığını görmek çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına, işlerin her geçen gün daha da büyüyeceğine ve aile bireylerinin de bu başarılardan yararlanacağına, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada küçük yılan ısırdığını görmek işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, onların mutluluğu için kendisini adayacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına tabir olunur.

Rüyada yılanı ısırmak bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada birini yılan ısırdığını görmek sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine inanılır.

Rüyada kara yılan ısırdığını görmek kişinin gönül hoşluğuna kavuşacağına, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah yılanın ısırdığını görmek sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına ve aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri istenen bir işe girileceğine, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments