Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su yılanının ısırdığını görmek

Rüyada su yılanının ısırdığını görmek

Rüyada su yılanının ısırdığını görmek ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına işarettir.

Rüyada su yılanının ısırdığını gördüyseniz:

  • Bazı beklenmedik olayların veya rahatsız edici gelişmelerin hedefinize giden yolda kestirme bir patika oluşturabileceğini düşünmelisiniz.

Rüyada su yılanı ısırdığını görmek ruhun ve kalbin rahat edeceğine, başarının adım adım yaklaşacağına, onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına yorulur.

Rüyada su yılanın ısırdığını görmek bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, yanlış yönde kararlar verileceğine, dertlerin günden güne artacağına delalet etmektedir.

Rüyada su yılanının ısırdığını görmek yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına, kötülüklerden hep uzak olmaya, güvende olmaya alamet eder.

Rüyada yılanların ısırdığını görmek çalışmalarının yarıda kalacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına delalet eder.

Rüyada yılanın başkasını ısırdığını görmek çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, kendisine fırsatlar yaratacağına tabir olunur.

Rüyada yılanın kafasını ısırmak hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına, yol göstereceğine, tecrübelerini aktaracağına, kazanç elde edeceğine, birikim yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birini yılan ısırdığını görmek hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir adım atılması ile işlerin toparlanmaya başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yılanın parmağını ısırdığını görmek pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments