Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini yılan ısırdığını görmek

Rüyada birini yılan ısırdığını görmek

Rüyada birini yılan ısırdığını görmek zor durumda kalan bir arkadaşa yardım eli uzatılacağına, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, herkesi doğru yola çağıracağına, rakipleri mağlup edeceğine, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına, geniş rızık elde edeceğine, çok zor dönemlerden geçeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına delalettir.

Rüyada birini yılan ısırdığını gördüyseniz:

  • Başka kişilerin ısrarları, baskıları ya da talepleri doğrultusunda ilerlemek zorunda hissedebilirsiniz.

Rüyada yılanı ısırdığını görmek bazı zorluklara ve kötü kişilere denk geleceğine, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına delalettir.

Rüyada yılanı ısırmak uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, hata yapmadan düzgün ve bereketli, zengin bir hayat süreceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına işaret eder.

Rüyada yeşil yılan ısırmak sorun yaratan olayların yakında biteceğine, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, hanesine bolluk geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada küçük yılanın ısırdığını görmek kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, iyi evlilikler yapmaya, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, şans ve kısmet elde edeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil yılanın ısırdığını görmek emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine ve eline geçen parada da artışlar yaşanacağına, büyük bir özgüven kazanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kahverengi yılanın ısırdığını görmek sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan rüya sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına ve çok daha büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada yılanın ısırdığını görmek özellikle de özel hayatında fırtınalar kopacağına, alacağı sevinçli bir haber sayesinde iş hayatı için yeni bir yol haritası çizeceğine ve bu sayede çok daha güzel bir hayat kuracağına, variyeti ile herkesi kıskandıracağına ve kendisine imreneceğine işaret eder.

Rüyada sarı yılanın ısırdığını görmek ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments