Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanın başkasını ısırdığını görmek

Rüyada yılanın başkasını ısırdığını görmek

Rüyada yılanın başkasını ısırdığını görmek böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine ve sevdiklerinden uzak kalacağına, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, ele geçen kazancın pek bereketli olmayacağına, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına, rüya sahibinin bu şansını iyi ve akıllıca değerlendireceğine bu sayede geçim derdinden kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yılanın başkasını ısırdığını gördüyseniz:

  • Vitaminli yiyeceklere yönelmelisiniz.

Rüyada küçük yılanın ısırdığını görmek yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine delalet eder.

Rüyada yılanın ısırdığını görmek şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yılanın parmağını ısırdığını görmek anne ya da baba ile ters düşüleceğine, yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına, ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına inanılır.

Rüyada elini yılan ısırmak çok rahat edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, rahata ereceğine, ferahlayacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına alamet eder.

Rüyada kara yılanın ısırdığını görmek geleceğin çok parlak ve güzel olacağına, bununla birlikte işlerin boş verileceğine, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine ve muhtaç insanlara ettiği yardımlar sayesinde çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil yılan ısırmak bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada küçük yılan ısırdığını görmek işinde uzmanlaşacağına, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine, çok büyük kısmetlere sahip olacağına işaret eder.

Rüyada yılanın birini ısırdığını görmek hayır işleri ile uğraşılacağına, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, refah düzeyinin yükseleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments