Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanın dolandığını görmek

Rüyada yılanın dolandığını görmek

Rüyada yılanın dolandığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, bu sayede çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına delalet eder.

Rüyada yılanın dolandığını gördüyseniz:

  • Daha atak olmanız gerekiyor.

Rüyada yılanın ayağına dolandığını görmek yokluk çekmeyeceğine, konfor içinde yaşayacağına, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine alamet etmektedir.

Rüyada yılanın beline dolandığını görmek çok büyük mutluluklar yaşatacak bazı adımlar atacağına, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yılanın bacağına dolandığını görmek işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine, kem gözlü insanların uzaklaşacağına, maddi açıdan dibe vurulacağına tabir olunur.

Rüyada yılan dolandığını görmek yarınlarının kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine delalettir.

Rüyada yılanın boğazına dolandığını görmek aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine, amaçlarına nail olacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine işarettir.

Rüyada yılan dolanmak ekmeğin ve paranın da artacağına, zararların yakında telafi edileceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, sevilen kişilerin dara girmiş olan işlerine yardım edileceğine inanılır.

Rüyada yılanın ayaklarına dolandığını görmek kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine delalet etmektedir.

Rüyada boynuna yılan dolandığını görmek yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, iş konusunda temiz bir sayfa açılacağına, iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments