Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanın bacağına dolandığını görmek

Rüyada yılanın bacağına dolandığını görmek

Rüyada yılanın bacağına dolandığını görmek işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına, bir sebeple sıkıntıların tekrar artacağına, kesesinin her daim dolu kalacağına, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yılanın bacağına dolandığını gördüyseniz:

  • Her kafadan bir ses çıkması, herekesin birbirinden farklı şeyler söylemesi tartışmaları körükleyebilir.

Rüyada yılanın bacağına dolandığını görmek yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yılanın boğazına dolandığını görmek kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete, iyi halini yitireceğine, bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına işarettir.

Rüyada yılanın dolandığını görmek içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, elinin bollaşacağına, ticaret hayatına atılması halinde başarıdan başarıya koşacağına alamet eder.

Rüyada yılanın beline dolandığını görmek sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına yorulur.

Rüyada boynuna yılan dolandığını görmek zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, malının ve gelirinin çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada yılanın ayağına dolandığını görmek kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve rüya sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine ve çok büyük bir üzüntü yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada yılanın ayaklarına dolandığını görmek yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, bazı engellerle karşılaşacağına, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına alamet eder.

Rüyada ayağına yılan dolandığını görmek başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına ve rüya sahibinin çevresi ile uyum içinde bir hayat süreceğine, kısmetinin açılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments