Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılan dolandığını görmek

Rüyada yılan dolandığını görmek

Rüyada yılan dolandığını görmek hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, onlara çok bağlı olacağına, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, huzurun kaçacağına, kutlama yaparak sevincini diğer insanlarla da paylaşmak isteyeceğine, daha kolay bir hayata kavuşacağına, yeni işlere atılacağına, sermaye elde edeceğine, karşısına çıkan zorluklara göğüs gereceğine rivayet eder.

Rüyada yılan dolandığını gördüyseniz:

  • Evinizi ya da işinizi ilgilendiren olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada yılanın dolandığını görmek ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına, şansının kendinden yana olacağına, yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına delalet etmektedir.

Rüyada yılanın ayağına dolandığını görmek çok büyük mutluluklar duyulacağına, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, yarar getireceğine işaret eder.

Rüyada yılan dolanmak mevki makam sahibiyken işten olunacağına, doğru arkadaşlıklar, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada yılanın ayaklarına dolandığını görmek düşman hususunda keder ve üzüntüye, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına işarettir.

Rüyada ayağına yılan dolandığını görmek yaşamın kolaylaşacağına, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına, gerçek dostluklarına odaklanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yılanın boğazına dolandığını görmek elinin bollaşacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine işarettir.

Rüyada yılanın bacağına dolandığını görmek rakiplerini arkasında bırakacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boynuna yılan dolandığını görmek istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments