Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boynuna yılan dolandığını görmek

Rüyada boynuna yılan dolandığını görmek

Rüyada boynuna yılan dolandığını görmek karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, iş hayatının düzeleceğine, çabalarının boşa çıkacağına, iş dünyasında sahip olunan ünün lekeleneceğine, böylece canını sıkan olayların sonunu getireceğine, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına inanılır.

Rüyada boynuna yılan dolandığını gördüyseniz:

  • Hangi konularda verimli olabileceğinizi düşünüyorsanız o alana yönelin.

Rüyada boynuna yılan dolandığını görmek yaşanan bu olaydan sonra durumla ilgili olarak tedbir alacağına, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, bu sayede çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Rüyada boynuna ip dolanmak daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine, rahat edeceğine, mutsuz olacağına ve sorunlu günler geçireceğine delalettir.

Rüyada yılan dolanmak işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, her geçen gün kendisini yetiştireceğine, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yılanın beline dolandığını görmek alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına, böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu günler geçireceğine, yüksek bir makama geleceğine, önemli işler yapacağına inanılır.

Rüyada yılanın ayaklarına dolandığını görmek elinden geliyorsa ona borç vereceğine ve daha fazlasını yapmak için de yollar arayacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine, beklentilerinin, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada yılanın boğazına dolandığını görmek çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine, dertlerden, tasalardan ve sıkıntılardan uzak, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yılan dolandığını görmek hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, sıkıntılarından kurtulup hem ailesi içinde hem işyerinde çok güzel günler göreceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, zarar gören insanlara yardım edeceğine ve dolandırıcı kişiye bela okuyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayağına yılan dolandığını görmek zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, ailesinin hayat standardında da aynı değişimi yakalayabilmek için işbirliği yapacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments