Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanın ayağına dolandığını görmek

Rüyada yılanın ayağına dolandığını görmek

Rüyada yılanın ayağına dolandığını görmek hata yapmadan düzgün ve bereketli, zengin bir hayat süreceğine, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, farklı şekillerde gelir elde edeceğine ve zenginliği bulacağına alamet eder.

Rüyada yılanın ayağına dolandığını gördüyseniz:

  • Biraz azimle çok yol alacaksınız.

Rüyada yılanın ayaklarına dolandığını görmek böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına, kısmet bolluğu yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, daha müreffeh zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Rüyada yılanın ayağına dolandığını görmek sahip olmak istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına yorulur.

Rüyada ayağına yılan dolandığını görmek karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına alamet eder.

Rüyada yılanın dolandığını görmek sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine bunun da geçim derdine düşmesine neden olacağına, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına alamet eder.

Rüyada yılanın boğazına dolandığını görmek kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, özellikle İslamiyet ve tasavvufla ilgilenerek kendisini üzen durumlara karşı bakış açısını değiştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yılanın beline dolandığını görmek dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, hasret çekileceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yılanın bacağına dolandığını görmek çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine ve bu yönde davranacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine rivayet eder.

Rüyada yılan dolandığını görmek hayırlı ve güzel haberler alınacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, parasal olarak çok büyük bir kazanç elde edileceğine, ticarette ilerleyeceğine ve kazançlı işlere girerek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments