Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanın ayaklarına dolandığını görmek

Rüyada yılanın ayaklarına dolandığını görmek

Rüyada yılanın ayaklarına dolandığını görmek yaşamının da düzene gireceğine, çok büyük sıkıntılar ile karşılaşsalar bile herhangi bir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceğine, o arkadaşından büyük yardımlar alacağına, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına alamet eder.

Rüyada yılanın ayaklarına dolandığını gördüyseniz:

  • Herşeyden önce, dostluklarınızdan çok önemli faydalar sağlayabilirsiniz.

Rüyada yılanın ayağına dolandığını görmek tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına, üzüntülerin biteceğine ve hayal edilen şeylere kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yılanın ayaklarına dolandığını görmek yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, hane halkı arasına nifak sokan bir kişinin varlığına ve sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayağına yılan dolandığını görmek insanların afiyet bulacağına, kariyer planı konusunda çok olumlu adımlar atılacağına, evlat sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada yılan dolandığını görmek çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada yılanın bacağına dolandığını görmek her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine delalet eder.

Rüyada boynuna yılan dolandığını görmek bir sebeple rüyalarının da günden güne daha karanlık ve kasvetli bir hal alacağına, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına yorulur.

Rüyada yılan dolanmak sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına delalettir.

Rüyada yılanın boğazına dolandığını görmek işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, hedeflerine ulaşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments