Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılan dolanmak

Rüyada yılan dolanmak

Rüyada yılan dolanmak kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına, aklını başına toplamazsa uzun süre maddi problemlerle uğraşmak zorunda kalacağına, farklı deneyimler elde edip kazancın artırılacağına, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına, yeni bir ev alınacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, işlerin yoluna gireceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, huzur bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yılan dolanmak gördüyseniz:

  • Konsantrasyonunuzu bozmazsanız, işin altından başarıyla kalkabilirsiniz.

Rüyada yılanın beline dolandığını görmek destek istediği insanlardan hiçbir şekilde destek görmeyeceğine, sorunların daha hızlı ve daha başarılı şekilde çözüleceğine, sıkıntıların ve sorunların hızlı bir şekilde çözüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yılanın bacağına dolandığını görmek verimliliğinin de artacağına, fakirlerin güleceğine, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına inanılır.

Rüyada yılanın boğazına dolandığını görmek işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, yaşlı bir kimsenin böyle bir rüya görmesi ise eceli ile vefat edeceğine, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yılanın ayağına dolandığını görmek yenileneceğine, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine yorulur.

Rüyada ayağına yılan dolandığını görmek sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine, farklı mesleklerden insanlarla bir araya geleceğinize ve yeni ortaklıklar sayesinde kazanacağınız ticari itibarın da artacağına tabir olunur.

Rüyada yılan dolandığını görmek yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine, ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yılanın ayaklarına dolandığını görmek verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden en kısa zamanda kurtulacağına, geleceğin güzel ve hayırlı olacağına delalettir.

Rüyada boynuna yılan dolandığını görmek hayırlı ve güzel günler göreceğine, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments