Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanın beline dolandığını görmek

Rüyada yılanın beline dolandığını görmek

Rüyada yılanın beline dolandığını görmek işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, her zaman çok başarılı olacağına, spora başlayacağına yorulur.

Rüyada yılanın beline dolandığını gördüyseniz:

  • Yaptığınız işler için takdir veya destek beklemeniz hayal kırıklığına uğramanıza neden olabilir.

Rüyada yılanın beline dolandığını görmek düşmanların yenilgiye uğratılacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine rivayet eder.

Rüyada yılan dolandığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, rahat bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yılanın ayaklarına dolandığını görmek bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına işaret eder.

Rüyada yılanın bacağına dolandığını görmek zor zamanlar geçirileceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, zorlukların ortadan kalkacağına, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada boynuna yılan dolandığını görmek bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına, yaşadıklarının kötü etkilerinden kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yılanın boğazına dolandığını görmek maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada yılan dolanmak kişinin elindekilerinden de olacağına, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine ve hayata yeni bir başlangıç yapacağına, hayatında parasızlık, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine işarettir.

Rüyada yılanın ayağına dolandığını görmek pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine, sıkıntılara karşı borç bulunamadığı için zararın daha da büyüyeceğine, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments