Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanın boğazına dolandığını görmek

Rüyada yılanın boğazına dolandığını görmek

Rüyada yılanın boğazına dolandığını görmek ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, tüm arzularının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, ayrıcalık elde edeceğine, sorunların günden güne artacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına tabir olunur.

Rüyada yılanın boğazına dolandığını gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda alışılmadık durumlar oluşabilir.

Rüyada yılanın boğazına dolandığını görmek işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, kariyerinde adım adım ilerlediğine ve çok büyük başarılar kazanıp zengin olacağına, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yılan dolanmak dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, her türlü yakarışının karşılık bulacağına, manevi hayatınızdaki yükselmeye ve derinden gelen huzura yorulmaktadır.

Rüyada yılanın ayağına dolandığını görmek sıkıntıların ve sorunların çözümü için çeşitli adımlar atacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, ele geçen paraları gelecekte evlatlarının kendi hayatlarını kurmaları için birikime yönlendirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yılanın bacağına dolandığını görmek kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına, ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına, dünya hayatında ve ahirette mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada yılanın dolandığını görmek problemlerinin çözüleceğine, karamsarlığa kapılmak, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, evine bereket geleceğine ve bahtının açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayağına yılan dolandığını görmek bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine, kaybettiği şeyi bulmasına, saygınlığını yitireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yılanın ayaklarına dolandığını görmek deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına, hayırlı bir karar verileceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada yılanın beline dolandığını görmek mutlu ve huzurlu olacağına, ardından yapılacak hamleler ve atılacak adımlar sayesinde iş hayatında hiç olmadığı kadar büyük başarılara ulaşılacağına, şansın açılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments