Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılan dilini koparmak

Rüyada yılan dilini koparmak

Rüyada yılan dilini koparmak iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine, çaresizleşeceğine, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, kazancının çoğalmasıyla geçiminin kolay hale geleceğine, kısa bir zaman içinde sorunlarının büyük kısmından büyük bir azim göstermesi sayesinde kurtulacağına, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yılan dilini koparmak gördüyseniz:

  • Kendinizi kurma özelliğiniz, olaylara sübjektif yaklaşmanıza yol açabiliyor.

Rüyada yılanın dilini koparmak şartlarının daha iyi maaşının da daha fazla olması nedeni ile bu teklife olumlu cevap vereceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına delalet eder.

Rüyada yılanın dilini görmek tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, sevindirici olaylar yaşayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yılan dili görmek kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, işsiz ise bol kazançlı bir işe sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yılanın dilini kesmek başarıya ve zafere doymayacağına, başarılı bir kişi olunacağına, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine delalettir.

Rüyada çatal dilli yılan görmek Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, planlarının işe yarayacağına bu sayede içindeki sıkıntılı durumdan kurtularak düze çıkacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine inanılır.

Rüyada yılan dilini koparmak maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına delalettir.

Rüyada uzun dilli yılan görmek olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine alamet eder.

Rüyada dilsiz yılan görmek huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, kendisini yüksek yetkiler ile üst mevkilere terfi ettirecek bazı çalışmalar ortaya koyacağına, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments