Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılan boğduğunu görmek

Rüyada yılan boğduğunu görmek

Rüyada yılan boğduğunu görmek hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, sektöründe rakip tanımayacak kadar güçlü hale geleceğine, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına, hayaline kavuşacağına, huzursuzlukların veya sorunlu durumların çözülmesiyle beraber rüya sahibinin iş hayatında da kendisini çok iyi hissedeceğine delalet eder.

Rüyada yılan boğduğunu gördüyseniz:

  • Nereden geldiğinize dikkatli bakmanız, şu an gideceğiniz yön konusunda size fikir verebilir.

Rüyada yılanı boğmak gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine tabir olunur.

Rüyada yılan boğmak ferah bir hayat yaşarken bir anda dara düşüleceğine, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına işarettir.

Rüyada yılan boğduğunu görmek herkesin dikkatinin çekileceğine, üzüntünden sağlığından olacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine yorulur.

Rüyada yılanı suda boğmak çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, rızkının genişleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yılanın boğduğunu görmek dertlerinden yavaş yavaş kurtulacağına, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine delalet eder.

Rüyada hayvan boğmak hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, insanlarla uyumunun artacağına, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliyi boğmak maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada denizde birini boğmak atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, iş hayatının ve aile hayatını düzene gireceğine ve mutlu olunacağına, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments