Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kardeşini boğmak

Rüyada kardeşini boğmak

Rüyada kardeşini boğmak daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, müjdeli haberler ve beklenmedik teklifler alacağına, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, bereket ve rahat içinde yaşayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, birçok insanın işine yarayacak çalışmalara imza atılacağına, yalan söylemeye, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kardeşini boğmak gördüyseniz:

  • Bazı teklif ya da önerilerin dikkatle ele alınması gerekiyor.

Rüyada kardeşini boğmak ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına, darlığa düşmeyeceğine, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına ve adından başarıları ile söz ettireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevgilisini boğmak maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına, akıllı adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada suda insan boğmak olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine işarettir.

Rüyada kendini boğmak sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulması için artık ona göz kulak olacağına, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine, takdir görecek pek çok iş yapacağına delalettir.

Rüyada birini suda boğmak hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, geri dönüşü olmayan bir hata yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada köpeği boğmak kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada insanı boğmak karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve aklına gelmeyecek kadar büyük miktarda zarar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin seni boğduğunu görmek beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, hiçkimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği bazı işlere gireceğine, hem geleceğinin güzel olacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments