Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılan boğmak

Rüyada yılan boğmak

Rüyada yılan boğmak kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni arkadaşlıklar kuracağına, iş ile ilgili kararsızlıkların veya belirsizliklerin ortadan kalkacağına, hafifleyeceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, markasını duyuracağına, anne ve babasının her zaman başında olacağına, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yılan boğmak gördüyseniz:

  • En başta zıt fikirlerle karşılaşsanız da, devamında işler istediğiniz gibi gidebilir.

Rüyada yılanı suda boğmak mallarının artacağına, şansının açılacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, hidayete ereceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına yorulur.

Rüyada yılanı boğmak renk ve eğlence geleceğine, bazı kişiler ile ortak olacağına ve rahat hissedeceğine, dayanışmanın ve düzenin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada yılan boğduğunu görmek sorunlarından arınacağına, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada yılan boğmak uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, beklenmedik olaylarla karşılaşacağına, yapılan bir hatanın telafi edileceğine işaret eder.

Rüyada yılanın boğduğunu görmek parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, zengin ise elindeki parayı değerli yatırımlara nakledeceğine, ahiretteki ödülleri gibi, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah köpek boğmak acı veren durumların vuku bulacağına, kötü günlerini aşmayı başaracağına, yolunda huzurla devam edeceğine yorulur.

Rüyada suda insan boğmak gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine ve uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği ancak bir türlü gerçekleştiremediği hayallerine kavuşacağına, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına işaret eder.

Rüyada kadın boğmak istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, hastalıklarının azalacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments