Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayağına yılan dolandığını görmek

Rüyada ayağına yılan dolandığını görmek

Rüyada ayağına yılan dolandığını görmek çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, kendi bildiğini okuyacağına tabir olunur.

Rüyada ayağına yılan dolandığını gördüyseniz:

  • Diğerlerine yaklaşımlarınız başarı oranını da etkileyebilir.

Rüyada yılanın ayağına dolandığını görmek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, yenisinin başlayacağına, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada yılanın ayaklarına dolandığını görmek hayır işlerinden geri kalmayacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayağına yılan dolandığını görmek yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine alamet eder.

Rüyada yılanın bacağına dolandığını görmek güven kaybı yaşanacağına, yeni girişimlerde bulunacağına, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına delalet eder.

Rüyada boynuna yılan dolandığını görmek insanları kıracağına, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, kalabalık günler geçirileceğine delalet eder.

Rüyada yılanın boğazına dolandığını görmek sıkıntıların sona ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına, yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına, her türlü sıkıntısından ve güçlükten kurtulacağına inanılır.

Rüyada yılan dolandığını görmek sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada yılanın dolandığını görmek çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine ve çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments