Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanı ellemek

Rüyada yılanı ellemek

Rüyada yılanı ellemek yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, ancak rüya sahibinin karşısına çıkacak bir kişi sayesinde bu durumu düzeltmek için çok azim göstereceğine, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına, rakipleri mağlup edeceğine, maddi gücünün azalacağına, bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yılanı ellemek gördüyseniz:

  • Duygusal konular ortaya çıkabilir.

Rüyada yılan ellemek kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, yardımcı olmayacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada yılanı ellemek olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, bu sayede yüzünün güleceğine, her attığı adımda amaçlarına bir adım daha yaklaştığına ve çok büyük zorluklar yaşasa bile ve birçok problem ile karşılaşsa bile yine de en kısa zamanda muradına ereceğine, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine alamet eder.

Rüyada yılana ellemek çok büyük ve hayırlı kazançlar ile çok hayırlı işlere imza atılacağına, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada kıza ellemek çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına, yaşanan ailevi sorunların en kısa zamanda çözüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada hamile kadının karnını ellemek hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına inanılır.

Rüyada kedi ellemek çok hayırlı insan olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, keyifli hale geleceğine, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çiş ellemek hayırlı kişilerle tanışılacağına, geçim derdine düşeceğine ve kötü şeyler yaşayacağına, rahat bir hayatı olacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine delalet eder.

Rüyada kadın göğsüne ellemek elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments