Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılana ellemek

Rüyada yılana ellemek

Rüyada yılana ellemek geçim derdinden kurtulacağına, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, kar sağlayacağı işlere gireceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, yaşamsal alanlarda her türlü güvenliğin sağlandığına, düşmanlardan uzak, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, çok büyük ve sorunlu işlere girip hiç ummadığı kadar büyük zararlara uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada yılana ellemek gördüyseniz:

  • Bazı adımlar atmadan veya girişimlerde bulunmadan önce, yapacaklarınızla ilgili hiçbir açıklama yapmanızda fayda var.

Rüyada yılan ellemek dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, sürekli bağırıp çağıracağına, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada yılanı ellemek herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine, çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada yılana ellemek yaşadığı sürece insanlığa hizmet etmek için her türlü fırsatı değerlendireceğine, hatalarını fark edeceğine, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada birini ellemek kazancının çoğalmasıyla geçiminin kolay hale geleceğine, mevki edineceğine, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine delalet eder.

Rüyada bayanı ellemek hayatındaki meselelere doğru açıdan bakmasıyla tüm sorunlarına kısa sürede çözüm bulacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine delalettir.

Rüyada insan dışkısı ellemek onları yaşadıkları süre boyunca mutlu ve huzurlu kılabilmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayak ellemek rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, şeytana uyacağına, gıybet edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kadın göğsüne ellemek kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, üzüntülerinden kurtulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments