Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıza ellemek

Rüyada kıza ellemek

Rüyada kıza ellemek amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, büyük zararlara uğrayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, çok büyük destek vereceğine, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, çok iyi işler yapılacağına ve insanlar tarafından takdir edilip çok sevindirici bir konuma geleceğine inanılır.

Rüyada kıza ellemek gördüyseniz:

  • Belli iş birlikleriniz refaha kavuşmanızda etkili olabilir veya karlı bir hal alabilir.

Rüyada bir kızı ellemek karlı işler alacağına, işleri engelleyen kişiler yüzünden büyük zararlara uğranacağına, aklını başına toplamazsa uzun süre maddi problemlerle uğraşmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada kızı ellemek yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada kıza ellemek çok hayırlı ve akıllıca atılımlar yapacağına, niyetlendiği işlere gireceğine, eşlerin muhabbetinin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada kızın memesini ellemek birçok kişiden birlikte çalışma teklifi alınacağına ve en kazançlı olanının kabul edileceğine, borçlanarak bazı işlere atılacağına, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, gelişeceğine alamet eder.

Rüyada bir erkeği ellemek zaferler kazanacağına, kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına, işini kaybedeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına rivayet eder.

Rüyada pamuk ellemek herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada güneşi ellemek yapılan hataların telafi edileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada erkeğin organını ellemek tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, maddi anlamda bir anda statü atlayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments