Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakla kedi ezmek

Rüyada ayakla kedi ezmek

Rüyada ayakla kedi ezmek rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, kişinin herkesle arasında dürüst bir ilişki olacağına, yürek yakan biri haline geleceğine, attığı her adımda çok zarar edeceğine, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine alamet eder.

Rüyada ayakla kedi ezmek gördüyseniz:

  • Maddi başlıklı konularda güç mücadeleleri veya şov yapan kişilerle uğraşılar söz konusu olabilir.

Rüyada ayakla kedi ezmek zorluklarla geçecek bir döneme girileceğine ve beklenmedik bir anda büyük bir tartışmanın ortasında kalınacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, ona emek vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada fareyi ayakla ezmek getirisi çok olan işler yapacağına, geçiminin zorlaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada ayağıyla fare ezmek çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, eş ve evlat sahibi olacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayakla ezmek sıkıntılarını arkasında bırakacağına, aile hayatında tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına işarettir.

Rüyada yılanı ayağıyla ezmek sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına rivayet eder.

Rüyada ayağıyla ezmek arkadaştan görülecek faydaya, hoşluklarla karşılaşacağına, daha çok kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada ayakla yılan ezmek yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kedi ezdiğini görmek beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, darda kalacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, başarılarının ses getirmesi sayesinde çok büyük kişilerden iş teklifi alacağına, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments