Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakla yılan ezmek

Rüyada ayakla yılan ezmek

Rüyada ayakla yılan ezmek henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, sıkıntıların, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına ve hayır işleri ile ilgili projelere destek verileceğine, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına, her zaman evlatları arasında ayırım yapan bir aileye sahip olmak yüzünden güvensiz biri olacağına rivayet eder.

Rüyada ayakla yılan ezmek gördüyseniz:

  • Doğru nedenlerle akıllı hareketler yapmalısınız.

Rüyada yılanı ayağıyla ezmek çok uğraş vereceğine, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine delalet eder.

Rüyada ayakla yılan ezmek sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayakla ezmek büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, kısmetlerinin ve şansının artacağına, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına rivayet eder.

Rüyada fareyi ayakla ezmek hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine, kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayağıyla ezmek işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, büyük fırsatlar yakalayacağına, çok büyük bir rahata ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayakla kedi ezmek uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, eğer yolculuk boyunca hiçbir kötü olay yaşanmadıysa, o yol için hazırlık yapan kişiye iyi, sevinçli haberler geleceğine, alım zorluğu yaşamayacağına rivayet eder.

Rüyada ayağıyla fare ezmek makbul olan mallara kavuşacağına, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, işlerinin bereket getirip, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yılanı arabayla ezmek yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, uzunca bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments