Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakla ezmek

Rüyada ayakla ezmek

Rüyada ayakla ezmek verdiği kararlar doğrultusunda çok iyi bir mevkiye sahip olacağına, kararlar alacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine, sorunlarının biteceğine, aile içindeki huzurun kaçacağına, tövbelerinin Allah’a ulaşacağına, ticaretinin gelişeceğine, kendisiyle beraber sevdiklerinin de iyi yaşaması için elinden geleni yapacağına, eş ve evlat sahibi olacağına aynı zamanda ailesini de iyi şartlarda yaşatacak bir mesleği ifa edeceğine işaret eder.

Rüyada ayakla ezmek gördüyseniz:

  • Kişisel farkındalığınız, dış dünyayı algılama biçiminiz veya dış dünyadaki algınız değişikliğe uğrayabilir.

Rüyada ayakla ezmek aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına inanılır.

Rüyada ayağıyla ezmek sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, afiyette olacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine ve kendisini sıkıntıya sokmaya çalışan insanlar yüzünden kötü günler yaşayacağına işarettir.

Rüyada ayakla yılan ezmek yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına rivayet eder.

Rüyada yılanı ayağıyla ezmek uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, kariyerinin yükseleceğine ve hayatında dönüm noktası olacak olayların yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayağıyla fare ezmek sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, gittiği yolda çok başarılı olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına delalettir.

Rüyada fareyi ayakla ezmek belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, hiç beklenmedik şeyler yapacağına ve toplumda tabir yerindeyse baştan ayağa düşeceğine, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayakla kedi ezmek şifanın kısa sürede ve hızla geleceğine, işinde profesyonel kimse olacağına, bu sayede hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine delalet eder.

Rüyada arabayla yılan ezmek çok mutlu olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments