Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayağıyla ezmek

Rüyada ayağıyla ezmek

Rüyada ayağıyla ezmek zamandan da kar edeceğine, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına ve çok daha iyi işler gerçekleştirileceğine, iş konusunda değişiklikler yapılacağına, hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayağıyla ezmek gördüyseniz:

  • Güçlü insanlara yaptırım sağlayan yeteneneğiniz var.

Rüyada ayağıyla ezmek hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine, bazı sorunlar ile karşılaşacağına, geçiminin güçleşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayağıyla fare ezmek birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine işarettir.

Rüyada ayakla kedi ezmek zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine delalettir.

Rüyada ayakla yılan ezmek çok büyük sevinçler yaşayacağına, özlem ve hasret çekeceği günlerin çok uzun süreceğine, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine alamet eder.

Rüyada fareyi ayakla ezmek anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, sağlık durumunun yakın bir zaman içinde bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yılanı ayağıyla ezmek rahatlığa erileceğine ve sorunların kısa zaman içinde çözüm bulacağına, sağlıklıysa ömrünün hep sağlıklı olacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayakla ezmek gönlünün ferahlarken bedeninin de şifaya kavuşacağına, rahatlayacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada ceviz ezmek hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, hayırlı günler yaşayacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, düşmanından uzak olacağına, imkânsızı başaracağına, güç ve kudret sahibi olacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, rahat edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments