Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılana tasma takmak

Rüyada yılana tasma takmak

Rüyada yılana tasma takmak yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına, yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, yakın zamanda başınıza bazı sıkıntılar geleceğine, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, rüya sahibinin hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada yılana tasma takmak gördüyseniz:

  • Değişim gerilime ya da bir arkadaşınız, komşunuz veya akrabanızla kaçınılmaz durumlara neden olabilir.

Rüyada yılana tasma takmak hastalıkların yakınına uğramayacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, kişinin uzak şehirlere ya da ülkelere gidip bir süre sonra oralarda yaşama kararı alacağına tabir olunur.

Rüyada tasma takmak karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, istediği şeylere kavuşmuş olmanın verdiği cesaretle yeni hayaller edineceğine ve diğer hayallerini gerçekleştireceğine ve mutlu olacağına, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına alamet eder.

Rüyada köpege tasma takmak bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, dertlerinin dermanını bulacağına bu sayede kendisini daha iyi, dinamik, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına yorulmaktadır.

Rüyada köpeğin tasmasından tutmak kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, zenginliğe, yarınları için isabetli kararlar alacağına işaret eder.

Rüyada tasmalı kedi görmek içinde bulunulan ve kişiyi sıkıntı veren olumsuzlukların ardından gelecek büyük mutlu haberlere, iyi insanlarla arkadaş olunacağına, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, karşısına pek çok aksilik ve engel çıkacağına delalet eder.

Rüyada tasma görmek sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına, küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tasmalı köpek görmek imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girip mutlu olacağına, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine ve şansının da kapanmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada köpek tasması görmek para yatıracağına ve zarar edeceğine, beklentilerin boşa çıkmayacağına, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments