Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpege tasma takmak

Rüyada köpege tasma takmak

Rüyada köpege tasma takmak her türlü sıkıntısından ve güçlükten kurtulacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, tartışmaların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, çok hayırlı ve güzel kazançlar elde etmesini sağlayacağına, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına, geçim derdinin olmayacağına işaret eder.

Rüyada köpege tasma takmak gördüyseniz:

  • İstikrarsız tavırları olan kişiler dikkat gerektiriyor.

Rüyada yılana tasma takmak yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine rivayet eder.

Rüyada köpege tasma takmak sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, kendisine olan güvenin artacağına, adeta dünyaya yeni bir pencereden bakmaya başlayacağına delalettir.

Rüyada tasma takmak maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine işaret eder.

Rüyada köpek tasması görmek her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, üzüntülerini bölüşeceğine işaret eder.

Rüyada köpeğin tasmasından tutmak eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına, düzenli ve disiplinli bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada tasmalı kedi görmek bunun da geleceğine büyük katkı sağlayarak onun için başka hayırlı yollar açacağına, hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına, tatile çıkıp hem fiziksel, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına delalet eder.

Rüyada köpeği tasmasından tutmak destek göreceğine, rakiplerin teker teker alt edileceğine, eğlenceli şekilde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tasmalı köpek görmek çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, işlerin yoluna gireceğine, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, moralinin düzeleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments