Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpek tasması görmek

Rüyada köpek tasması görmek

Rüyada köpek tasması görmek akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini ve başarılarını kıskanan insanlarla tartışma yaşayacağına, sorunların tamamen biteceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, huyu ve karakteri ile kişiyi derinden etkileyecek bir bayanın karşısına çıkacağına, çok daha iyi yerlere geleceğine, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada köpek tasması gördüyseniz:

  • Diğerlerini değiştirmeye çalışmamalı kişisel gelişiminize ağırlık vermelisiniz.

Rüyada köpeği tasmasından tutmak böylece aynı hataları yapmayacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde biteceğine alamet eder.

Rüyada köpek tasması görmek alınan borçların ödenemeyeceğine, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple rüya sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına, çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına yorulur.

Rüyada tasmalı köpek görmek hayatındaki tüm zorlukların gelip geçici olacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine alamet eder.

Rüyada köpeğin tasmasından tutmak ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına, düşman malından yemeye inanılır.

Rüyada yılana tasma takmak maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, eşi ya da sevgilisi ile aşk hayatının kusursuz hale geleceğine işaret eder.

Rüyada tasma görmek yolunda giden hayatın bozulacağına, geç de olsa huzura erileceğine, hayatında yokluğun başgöstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada tasma takmak hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, kendi işini kurmak için adım atacağına, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına alamet etmektedir.

Rüyada köpege tasma takmak böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments