Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tasma görmek

Rüyada tasma görmek

Rüyada tasma görmek sonu hüsranla bitecek bir ilişkiye başlanacağına, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, müjdeli haberler alınacağına, kişisel problemlerini çözeceğine, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine ve asla yanlış yollara sapmadan yaşanacağına, hak yolunda bir yaşam süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada tasma gördüyseniz:

  • Bazı kişilerden beklentileriniz varsa hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.

Rüyada tasma görmek kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine ve bazı ödemelerini ertelemek zorunda kalacağına, her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına, yapacağı o işi onaylamayacağına yorulur.

Rüyada köpeğin tasmasından tutmak çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine, geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada köpek tasması görmek hayallerinin söneceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yılana tasma takmak maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine rivayet eder.

Rüyada tasmalı kedi görmek yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada köpeği tasmasından tutmak daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine, kendisine hayallerinde en büyük desteğin aile üyelerinden geleceğine, hayır getirecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına işarettir.

Rüyada köpege tasma takmak başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, geçimin daha kolay hale geleceğine, itibar göreceğine inanılır.

Rüyada tasma takmak zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments