Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpeğin tasmasından tutmak

Rüyada köpeğin tasmasından tutmak

Rüyada köpeğin tasmasından tutmak huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, ödemelerin kolaylıkla yapılacağına, kişiye hep umut olacağına, işinde büyük başarılar alacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, hayat içerisinde her zaman iyi insanlar ile karşılaşacağına, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada köpeğin tasmasından tutmak gördüyseniz:

  • Sözlerinde durmayan ya da anlaşmalara uymayan kişiler nedeniyle zorlanabilirsiniz.

Rüyada köpeğin tasmasından tutmak istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine delalet eder.

Rüyada köpeği tasmasından tutmak daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, keyfinin olmayacağına delalettir.

Rüyada tasmalı köpek görmek çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada köpek tasması görmek ilişkinizin evliliğe doğru gidececeğine, işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına alamet eder.

Rüyada köpege tasma takmak hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, çok büyük işlere adın yazdıracağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinin açılacağına işarettir.

Rüyada tasma takmak kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, makamının yükseleceğine, işinde profesyonel kimse olacağına, bu sayede hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine delalettir.

Rüyada tasma görmek gözünün de gönlünün de doyacağına, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada tasmalı kedi görmek daima zinde ve genç kalacağına, aldığı tüm tedbirlerin boşa çıkacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments