Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tasmalı köpek görmek

Rüyada tasmalı köpek görmek

Rüyada tasmalı köpek görmek sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına ve yolculuktan döndükten sonra iş hayatına farklı boyuttan bakacağına ve bu sayede neredeyse kimsenin aklına gelmeyecek çalışmalar gerçekleştireceğine, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına, onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına, zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada tasmalı köpek gördüyseniz:

  • Davranışlarınızı hep başkaları ne düşünür diye yönlendirmeniz, hayatı size zehir ediyor.

Rüyada köpeğin tasmasından tutmak korkularını ve şüphelerini yeneceğine, gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına inanılır.

Rüyada köpeği tasmasından tutmak Allah’ın izni ile içinde bulunduğu kötü durumlardan ve uğradığı zararlardan çok sıkıntı çekmeden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine işarettir.

Rüyada tasmalı köpek görmek herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir işle birlikte özgüvenin daha da artacağına, gitmediği yerlere gideceğine rivayet eder.

Rüyada köpek tasması görmek işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına ve yüzün güleceğine, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına ve ailesi ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada tasma görmek kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, kalabalık günler geçirileceğine işaret eder.

Rüyada yılana tasma takmak üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine rivayet eder.

Rüyada tasmalı kedi görmek çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına, az da olsa feraha çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tasma takmak çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments