Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tasma takmak

Rüyada tasma takmak

Rüyada tasma takmak çok hayır duası alacağına, şükredeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, sevinçli ve hayır getirecek bir haber alınacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına işarettir.

Rüyada tasma takmak gördüyseniz:

  • Eskiden tanıdığınız bir kişiyle tekrar biraraya gelebilirsiniz.

Rüyada köpege tasma takmak borçlarının kapanacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, özlem gidereceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada tasma takmak her şeye değecek kadar yüce, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, kişinin aile ve iş ortamında yeniden huzurun egemen olacağına alamet eder.

Rüyada yılana tasma takmak asil kimselerden çıkacağına, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine rivayet eder.

Rüyada köpeği tasmasından tutmak elden arka arkaya paralar çıkacağına, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tasma görmek sorunların bu sayede aşılacağına, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine rivayet eder.

Rüyada tasmalı köpek görmek daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada köpek tasması görmek iş konusunda temiz bir sayfa açılacağına, haksızlıklara uğrayan rüya sahibinin sıkıntılı, stres içinde günler geçireceğine, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine delalettir.

Rüyada köpeğin tasmasından tutmak iş alanını genişletip ün sahibi bir iş adamı olacağına, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına ve kurulacak olan bir ortaklıkla birlikte büyük bir zahmetten kurtuluşa erileceğine, öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments