Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tasmalı kedi görmek

Rüyada tasmalı kedi görmek

Rüyada tasmalı kedi görmek bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yatırımların heba olacağına, kişinin hayatının bayram yeri gibi neşeli ve keyif içinde geçeceğine, para kazanmaya ve istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayacağına, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine alamet eder.

Rüyada tasmalı kedi gördüyseniz:

  • Bazı konulara katkıda bulunmak isteyebilirsiniz.

Rüyada tasmalı kedi görmek sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına, makamının sarsılmayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına delalet eder.

Rüyada köpege tasma takmak eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına işaret eder.

Rüyada yılana tasma takmak sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına delalettir.

Rüyada tasmalı köpek görmek ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine inanılır.

Rüyada tasma görmek ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, parasını ve işini kaybedeceğine, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına ve sayısız fırsatlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada tasma takmak hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada köpeği tasmasından tutmak işlerinde büyük zararlara uğrayacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, hırpalanacağına, darp edileceğine delalettir.

Rüyada köpeğin tasmasından tutmak iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, herşeyin en kalitelisine ve çoğuna sahip olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments