Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada insan dışkısı ellemek

Rüyada insan dışkısı ellemek

Rüyada insan dışkısı ellemek hayırlı ve güzel olacağına, istediği şeylere kavuşmuş olmanın verdiği cesaretle yeni hayaller edineceğine ve diğer hayallerini gerçekleştireceğine ve mutlu olacağına, dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına, beklenen mirasın alınacağına, gün sayacağına tabir olunur.

Rüyada insan dışkısı ellemek gördüyseniz:

  • Bazı durumlarda ise, ne olursa olsun çabuk bir karar vermek, hiç karar vermemekten iyidir.

Rüyada insan dışkısı ellemek zorluklarını aşacağına, hayata karşı bakışının değişeceğine, düşmanlarına da dost olacağına işarettir.

Rüyada kendi dışkısını ellemek sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine inanılır.

Rüyada insan pisliği ellemek duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine işaret eder.

Rüyada tuvalet ve insan dışkısı görmek rakiplerin alt edileceğine, sorunlarından arınacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına rivayet eder.

Rüyada insan dışkısı yapmak mutluluğu ve huzuru tatmayı nasip edeceğine, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına, yapılan işlerin hayırlı sonuçlar getireceğine işarettir.

Rüyada tuvalette insan dışkısı görmek planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine, ibadete ağırlık verileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına işaret eder.

Rüyada insanın kendi dışkısını görmek mülk sahibi olacağına, yeni yeni fırsatlara sahip olunacağına, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına delalettir.

Rüyada insan dışkısını yaparken görmek kendini toparlayamayacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments