Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanı yutmak

Rüyada yılanı yutmak

Rüyada yılanı yutmak ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlık sağlayacak kararlar alınacağına, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, ne yapacağına, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine delalet eder.

Rüyada yılanı yutmak gördüyseniz:

  • Evinizi ilgilendiren değişikliklerin olumlu etkileri olabilir.

Rüyada yılanı yutmak arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına, karamsar olacağına yorulur.

Rüyada yılan yutmak ailesine ve çevresine örnek olacak bir birey olarak yaşayacağına, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, mutluluğa ve huzura yaklaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada tuzlu deniz suyu yutmak sağlık sorunları ile geçen br dönemin kapanacağına, sevdiği birini kırmaya, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına delalet etmektedir.

Rüyada böcek yutmak bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde yeni çalışmalar ve projeler ortaya konulacağına ve verilen bir söz üzerine büyük mutluluk verecek bir sürpriz yapılacağına, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, onu hayallerine kavuşturacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada metal para yutmak rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına, keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına alamet eder.

Rüyada dişlerini yutmak güzel ve mutlu günler yaşayacağına, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya işaret eder.

Rüyada yüzük yutmak bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına, maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kafasının rahatlayacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine rivayet eder.

Rüyada boncuk yutmak istediği kadar çocuğun Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, çok zor durumlara düşeceğine ancak daha sonra kendisine yardım edecek insanlar sayesinde bu sorunlardan kurtulacağına, rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments